Veimelding – veien er åpnet

Hei
Hyggelig melding til alle påsketurister!
Både veien fra Gulsvik og Sokna er igjen åpnet for kjøring.

Den største utfordringen akkurat nå, er veien inne i vårt hytteområde. Nærmere bestemt ved bekken ved siden av vannpumpen. Der tror vi at vi må gjøre en liten jobb i morgen ettermiddag/ lørdag formiddag.
Det som må gjøres er å legge ut noen lemmer som bringer bilene over et stort hull i isen. Lemmene er inne i hytteområdet, og jeg oppforder de som har lyst til å gjøre en innsats i morgen ettermiddag til å ta kontakt med formann. Jeg trenger et par spreke mannfolk, som kan hente lemmene hos Filip, og få lagt de ut. Lemmene er ikke tunge, og jeg tror at hvis noen har en bil som er litt høy (SUV 4X4), så kommer de enkelt inn i området.
Jeg planlegger å komme opp i morgen kveld, men er antagelig ikke der før det blir mørkt, og da kan jeg ikke begynne med dette alene.

Jeg foreslår at første mann som kommer opp i morgen tar kontakt med Børge eller Bjørn, og gir en statusrapport som vi legger ut på nett.
Har ingen mulighet til å reise opp på ettermiddagen, så garanterer jeg at vi skal ha dette klart innen klokken 14.00 på lørdag.

Konklusjon: Det blir påskeferie i år også!

mvh Bjørn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s