Litt informasjon fra styret

Det er bestilt grusing av veien fra krysset ved containeren og innover. Det er bestilt 4 lastebillass med henger, og vi får se hvor langt vi kommer.

Er det for lite, så må vi ta resten til neste år.

Til neste år, så har jeg lyst til å se på muligheten av å innlemme de to stikkveiene som går ved Kalmo/ Østlund og ved Strøm, inn i felles vedlikehold. Før vi gjør det, så må de som bruker disse veiene se litt på grøftingen. Noen timer med en gravemaskin, og kanskje et rør under veien et par steder, så er vi klare mener jeg. Jeg kommer til å legge dette frem for årsmøtet neste år, og håper på positivt svar på dette. Er, etter min mening, veldig rettferdig.

Dugnader

Lørdag 3. oktober, så blir det dugnad ved brønnen. Vi har klart å få tak i et stort system for høytrykk, og planlegger full rensing. Vi trenger 3-4 mann til å hjelpe oss med å pumpe brønnen tom for vann. Vet ikke hvor lang tid det tar, men det går fort noen timer?

Også på lørdag 3. oktober

Vi må også bruke litt tid rundt badeplassen. Det gror opp, og vi kan med fordel kviste og hugge litt. 2-3 mann i et par-tre timer, gjør mye.

Lørdag 26. september og lørdag 3. oktober

Det gror jevnt inne på feltet. Jeg håper vi begge disse dagene kan sette av litt tid til rydding/ klipping av trær mot vannet. Dette er i alles interesse, og ikke noe som styret kan ta ansvar for. Vi kan bidra til å fordele ressurser, og hjelpe hverandre så godt som mulig. Snakk gjerne med hyttenaboen, og se om dere kan få til en «liten mobilisering». Det kreves i noen tilfeller litt utstyr, men mye kan gjøres med ei kvistsaks. Noen av oss har kjøpt ei ryddesag, og det er faktisk ikke veldig dyrt.

Ansvarlige:

Hvis noen føler at de kan lede en dugnadsgjeng i et bestemt område, gi meg gjerne et vink. Det er veldig praktisk for alle å ha en kontaktperson som kanskje har anledning til å være der begge helgene, eventuelt en annen helg hvis det passer bedre for noen.

Oppgaver:

Jeg skal forsøke å liste opp konkrete oppgaver, men tar gjerne imot innspill. Opplisting kommer senere.

Bespisning under dugnad:

Både lørdag 26. september og lørdag 3. oktober serveres det et enkelt måltid (pølser) og litt drikke(kaffe og brus).

 

Med vennlig hilsen

Bjørn R. Jensen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s