Tilbud på brønnboring for hytter

Vikersund 08,01 ,2016

Værås Brønnboring as

Snarums veien 643

3370 Vikersund

 

Tilbud på brønnboring, Vi var på befaring sammen med Knut Bjertnes angående boring etter drikkevann på flere hytter ved Buvannet/ Langvann og vi kan tilby følgende. Pris eksempel boring 80 meter med 3 meter foringsrør med elektrisk pumpe montert som vannpost ved brønnen kr: 45500,- eks mva. Pris vil bli avregnet etter dybden på brønnen når denne er ferdig i henhold til pris eksempel og kontrakt.
På alle priser nevnt over vil det tilkomme 25 % mva.
Generell informasjon Alle priser er beregnet på at det minimum er 2 stk brønner som skal bores samtidig. Ved mye snø eller problemer for fremkommelighet med borerigg vil man trenge en gravemaskin for og kjøre/ grave løyper, dette kommer som ett tillegg på kr: 6500,- eks mva
Vi gir en vanngaranti på 800 liter vann pr døgn, det betyr hvis vi ikke finner ønsket vannmengde innen maks bore dybde 120 meter forbeholder vi oss retten til å utføre en kapasitets økning for å Øke vanntilførselen i hullet dette kommer som ett tilegg på kr: 8100,-eks mva. Med andre ord betyr det at du slipper å betale hvis vi ikke finner vann. Vi gir en vanngaranti på mengde vann men ikke vannkvalitet. Det er beregnet å montere elektrisk pumpe i borehullet som en vannpost ute se bilde i vedlagt brosjyre under priseksempel «pumpeanlegg som vannpost» dette er en løsning der du setter strøm på pumpen «starter aggregatet» og vannet kommer ut av kranen, når du kobler fra strømmen renner vannet tilbake i brønnen via en frostsikring. Da kan du bruke vannet om det er -30c ute uten å tenke på frost i rør, varmekabler eller isolering av brønnen.
Om du ønsker en hånd pumpe kan vi montere dette i stedet for elektrisk, men vi anbefaler elektrisk pumpe siden du da har muligheten til å skifte ut alt vannet i brønnen og få store mengder friskt rent vann inn, da er det også mulig å legge vannet inn i hytta senere med samme pumpeutstyr.
Det er beregnet å legge borestøvet ut i terrenget/ skogen, det er snakk om ca 1 til 1,5 m3 knust fjell vi har slange til å legge ut ca 10m ved behov.
Ved andre behov eller spørsmål ta kontakt med oss pr telefon.
For priser og kostnader se vedlagt brosjyre » boring med pumpeanlegg som vannpost» vi anslår at dere trenger å bore fra 50 til 100meter basert på andre brønner i området.
Mvh. Daniel Værås Tlf:48212458 Værås Brønnboring AS -Tlf: 913 96 667 – Adresse: Snarumsveien 643 – 3370 Vikersund Side 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s